Kina Minierave Mill Liner fabrikë dhe prodhuesit | H&G

Liner i mullirit të minierave

Përshkrim i shkurtër:

SAG Mill Liner nga H&G përdor materiale Cr-Mo (Standardi AS2074), SAG Mill Liner ofron rezistencë superiore ndaj goditjes dhe konsumimit në të gjitha aplikimet e bluarjes gjysmë autogjene. Për të zgjedhur materialin e duhur për aplikimin e duhur është misioni ynë, ne jemi gjithmonë duke punuar së bashku me klientin tonë për ta arritur këtë.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

përshkrim i produktit

Mulliri i bluarjes gjysmë-autogjene SAG dhe mulliri autogjen i bluarjes AG  nga H&G përdorin materiale Cr-Mo (Standardi AS2074),  Mulliri gjysmë-autogjen i bluarjes Mulliri i bluarjes gjysmë-autogjene SAG dhe mulliri autogjen i bluarjes AG ofron rezistencë superiore ndaj ndikimit dhe konsumimit në të gjitha bluarjet gjysmë autogjene. aplikacionet.

Për të zgjedhur materialin e duhur për aplikimin e duhur është misioni ynë, ne jemi gjithmonë duke punuar së bashku me klientin tonë për ta arritur këtë. Materiali i duhur duhet të:

1. Toka minerale

2. Informacioni i të dhënave të bluarjes

3. Diametri maksimal i medias bluarëse (mm)

4. Shkalla e mbushjes së mediave bluarëse (%)

Në përgjithësi, artikulli M1 përdoret për kushte me ndikim të lartë, P1 përdoret për kushte me ndikim të ulët. Ai do të ndryshojë sipas përpunimit tuaj të mineraleve.

Specifikimi i disponueshëm

Kodi

Elemente kimike (%) Mulliri bluarje gjysmë autogjene SAG dhe Astar mulli bluarëse autogjene AG

C

Si

 Mn

Kr

Mo

Cu

P

S

 P1

0,6-0,9

0,4-0,7

0,6-1,0

1,8-2,5

0,25-0,5

0-0.5

≤0.04

≤0.06

M1

 0,3-0,45

0,4-0,7

1.3-1.6

2,5-3,5

0,6-0,8

0-0.5

≤0.04

≤0.06

Pasuria fizike dhe mikrostruktura

Kodi

 Fortësia (HB)

Ak (J/cm2)

Mikrostruktura

P1

325-375

≥50

P

M1

350-400

≥75

M

M-Martensite, C-Karbid, A-Austenite, P-Pearlite

Shënim: Rregulloni përmbajtjen kimike ose shtoni elementë të tjerë aliazh të  Mulliri i bluarjes gjysmë-autogjene SAG dhe mulliri autogjen i bluarjes AG sipas nevojave të klientit.

Paketa e produktit

● Paletë çeliku, paletë druri dhe kuti prej druri

0201
0202

● Personalizuar sipas kërkesave të veçanta të paketimit.

Avantazhi ynë

H&G Casting, ne inxhinierojmë dizajne inovative, të përshtatura posaçërisht për çdo klient. Mulliri ynë i bluarjes gjysmë-autogjene SAG dhe mulliri autogjen i bluarjes AG janë prodhuar sipas standardeve më të larta të industrisë për bluarje autogjene (AG), bluarje gjysmë autogjene (SAG), primare / dytësore dhe ri-bluarje me shufër ose topth. Sistemi i rreshtimit të mullirit të derdhjes MGS i krijuar nga ekipi ynë shumë i trajnuar dhe i përkushtuar në të gjithë botën, ka marrë në konsideratë të gjithë qarkun tuaj të prerjes. Mbështetja e linjës sonë të përparme Mill Engineers është një ekip i madh inxhinierësh projektimi jashtëzakonisht të specializuar, kimistë materialesh, ekspertë të prodhimit dhe logjistikës, përgjegjës për ofrimin e shërbimeve të jashtëzakonshme.
Modelet optimale të mullirit të krijuara nga ekipi ynë marrin parasysh jetën e shërbimit; Efikasiteti i bluarjes dhe fuqisë dhe karakteristikat e xehes, së bashku me kufizimet e qarkut të klientit si lart ashtu edhe në rrjedhën e poshtme të veshjes së mullirit.

H&G Casting pati sukses në përdorimin e çelikut të aliazhuar ASTM 2074/L2B për të prodhuar veshjet e mullirit AG/SAG. Nën këtë material, jetëgjatësia e veshjeve tona të mullirit mund të përmirësohet dukshëm. Klientët tanë në Australi kishin porositur më shumë se 10,000 ton në vit të këtij mulliri materialesh.

Si një shkritore e derdhjes, H&G Casting ka gjithashtu dizajnin e vet të mullirit gjysmë-autogjen të bluarjes SAG dhe modelin AG Autogjen të Mullirit për bluarje. Në terma të përgjithshëm, duhet të merren parasysh hapësira dhe këndi i ngritësit, zona e hapur e grilës dhe madhësia e hapjes, si dhe dizajni dhe kapaciteti i ngritësit të pulpës. Secila prej këtyre temave ka pasur një sasi të konsiderueshme kërkimi dhe janë botuar studime të shumta të rasteve të dizajnit evolucionar të linjës. Bazuar në përvojën, modelet e astarit të mullirit kanë lëvizur drejt një kapaciteti vëllimor më të hapur të ngritjes së guaskës dhe një dizajni të grilave për të lehtësuar maksimizimin e përdorimit të qarkut të thërrmimit të guralecit dhe kapacitetit të mullirit SAG. Rrjedha e mullirit maksimizohet me ngritësit e guaskës midis raporteve 2.5:1 dhe 5.0:1. Ky diapazon raporti deklarohet pa iu referuar këndit të fytyrës; Në raportet ekuivalente të hapësirës ndaj lartësisë, ngritësit me lehtësim më të madh të këndit të fytyrës do të kenë më pak probleme paketimi kur janë të rinj, por kanë shkallë më të lartë konsumimi sesa ato me kënd më të pjerrët të fytyrës. Dizajni i ngritjes së pulpës mund të jetë një konsideratë e rëndësishme për mullinjtë SAG, veçanërisht për mullirin e madh. Të gjitha madhësitë e mullirit rriten, kapaciteti vëllimor i kërkuar i ngritësve të pulpës rritet proporcionalisht me vëllimin e mullirit.

Astar mulli bluarëse gjysmë autogjene i quajtur gjithashtu astar mulliri SAG, Astar mulli bluarëse autogjen i quajtur gjithashtu astar mulliri AG. Që nga viti 2014, H&G Machinery është bërë një nga prodhuesit më të mëdhenj të mullinjve AG/SAG nga Kina. Pavarësisht se cilin material dëshironi, çeliku mangani ose çeliku i fortë Ni ose çeliku Cr-Mo ose çeliku i aliazhuar; Pa marrë parasysh se për cilin lloj të mullirit tuaj kanë nevojë. forma e valës ose forma e skajit të ngritur ose forma e shkallëzuar; H&G Machinery është zgjedhja juaj e parë.

Cilët zgjedhin veshjet e mullirit AG/SAG të H&G Machinery?

 • Përvojë e pasur. H&G Machinery furnizon më shumë se 10,000 ton lloje të ndryshme veshjesh mulliri.
 • Material i ndryshëm.  Ne ofrojmë materiale të ndryshme për t'iu përshtatur kushteve të ndryshme të punës. Të tilla si çeliku mangan, çeliku i fortë Ni, çeliku Cr-Mo dhe çeliqet e tjera të aliazhit.
 • Sistemi i plotë QC. H&G Machinery ofron një sistem të plotë të kontrollit të cilësisë dhe të dhënat. Ju mund t'i kontrolloni të gjitha dokumentet dhe të dhënat kur na vizitoni ose ne t'ju dërgojmë ato.
 • Shërbimi OEM.   H&G Machinery mund të prodhojë astaret tuaja sipas dizajnit tuaj ose dizajnit tonë inxhinierik.

 

Funksioni i rreshtimit të mullirit AG SAG

Bluarja gjysmë autogjene dhe bluarja autogjene është një mulli pluhuri me një diametër cilindri të madh dhe një rrotullim të ngadaltë. Materiali futet në mulli përmes ditarit të uritur në fundin e ushqimit. Nën ndërveprimin e materialeve, materiali i grimcuar në një finesë të caktuar kalon përmes shkarkimit Ditari i zbrazët në fund shkarkohet nga makina. Astar është një pjesë e rëndësishme e makinës bluarëse.

 1. Astar ngritës e ngre materialin në një lartësi të caktuar, ndikimi i rënies së lirë dhe efekti i fërkimit ndërmjet fërkimit ndërmjet materialeve, në mënyrë që materialet të grimcohen dhe të bluhen imët.
 2. Forma e dërrasës së rreshtimit të kapakut fundor është relativisht e veçantë. Materialet me shumicë shtohen përmes portit të ushqimit. Pjesët e vogla të materialit bien në mënyrë të njëtrajtshme në qendrën e poshtme të cilindrit përgjatë sipërfaqes së rreshtimit të valës dhe më pas shpërndahen në të dy anët, ndërsa pjesët e mëdha të materialit kanë energji kinetike më të madhe. : Pika e predhës gjithmonë tenton në anën e largët, por një pjesë e saj në mënyrë të pashmangshme do të përplaset me dy anët e rreshtimit të valës. Për shkak të efektit kundërsulm të rreshtimit të valës, ai mund të parandalojë që materiali të "ndahet" në pjesët boshtore të mëdha dhe të vogla, në mënyrë që pjesët e mëdha të materialit të shpërndahen në mënyrë të barabartë. Materiali i trashë i kthyer nga fundi i shkarkimit përgjatë anës së poshtme, si blloku i materialit të sapo shtuar, bie në mënyrë të barabartë në qendër të pjesës së poshtme të cilindrit dhe më pas shpërndahet në të dy anët. Materialet e mëdha dhe me grimca të imta lëvizin në drejtim të kundërt përgjatë drejtimit boshtor në fund të kinezëve të thjeshtuar, kështu që ato kanë një efekt bluarjeje.
 3. Si pllaka e rreshtimit ngritës në formë T, ashtu edhe pllaka e valës kanë funksionin e mbylljes së bllokut. Me rrotullimin e mullirit, pozicioni i bllokut rritet dhe forca shtypëse shpejt zhduket dhe bëhet tension kur ura "hark" lëviz lart dhe shembet në mënyrë që stresi i menjëhershëm i krijuar nga lëvizja e vazhdueshme reciproke do të shkaktojë bllokimin. monomeret janë të ndara, duke rezultuar në bluarje.

AG/SAG Përzgjedhja e materialeve të rreshtimit të mullirit

Materiale të ndryshme të grimcuara, kushte të ndryshme pune kanë nevojë për veshje të ndryshme materiale për t'iu përshtatur. Për të përmbushur kërkesat për veshjet e mullirit të klientit AG ose SAG, materialet e veshjeve të mullinjve të mëdhenj janë kryesisht çelik me mangan të lartë, gize të bardhë me lidhje të lartë, çelik krom-molibden me karbon të lartë, çelik krom-molibden me karbon të mesëm, etj. Matrica struktura përfshin austenitin, martensitin, bainitin dhe perlitin.

H&G Machinery furnizon materialin e mëposhtëm për të derdhur veshjet tuaja të mullirit AG ose SAG:

 

Çeliku me mangan të lartë

Çeliku me mangan të lartë është një material tradicional për rezistencën ndaj gërryerjes dhe veshjen e mullirit. Përdoret gjerësisht në kushte të ndryshme konsumimi për shkak të efektit të tij të jashtëzakonshëm forcues. Arsyeja pse pllaka e shtresës së lartë të çelikut me mangan ka një jetë të gjatë shërbimi është se mulliri i madh i topave ka një shpejtësi të ngadaltë dhe një forcë të madhe ndikimi midis topit të bluarjes dhe mineralit. Efekti i forcimit të punës së çelikut me mangan të lartë është i rëndësishëm, dhe relativiteti midis mineralit dhe pllakës së rreshtimit Shpejtësia është e vogël. Megjithatë, çeliku me mangan të lartë ka gjithashtu një dobësi fatale, domethënë, në rastin e ndikimit të madh, për shkak të forcës së tij të ulët rendimenti, është i lehtë për reologjinë, duke rezultuar në deformim të madh të astarit, të vështirë për t'u çmontuar astar, dhe buloni do të thyhet në raste të rënda.

 

Lidhja e gizës së bardhë

Materiali përfaqësues i gizës së bardhë aliazh është giza me krom të lartë dhe përmbajtja e Cr zakonisht është më e madhe se 12%. Për shkak se përmban karabite të izoluara të tipit M7C3 me fortësi të lartë si shufër, tregon fortësi më të lartë dhe rezistencë më të mirë ndaj goditjes (krahasuar me gize të bardhë), dhe është konsideruar gjerësisht si një gjeneratë e re materialesh rezistente ndaj konsumit, dhe ka qenë aplikuar në astar të mullirit të topit. Megjithatë, rezistenca ndaj ndikimit të gizës me krom të lartë është ende relativisht e ulët (zakonisht 5~7 J/cm2), kështu që giza me krom të lartë është e përshtatshme vetëm për nxjerrjen e veshjeve me përmasa të vogla dhe të veshjeve me madhësi të madhe në mullinj çimentoje. Mullinjtë e lagësht me diametër të vogël (diametrat nën 2,5 m) nuk janë të përshtatshëm për mullinj me diametër të madh me forcë të madhe goditjeje, veçanërisht për mullinj të mëdhenj SAG.

 

Aliazh çeliku

Çeliku i aliazhuar si material rezistent ndaj konsumit ka arritur gjithashtu rezultate të mira në aplikime praktike. Arsyeja kryesore është se përmbajtja e karbonit në aliazh çeliku dhe llojet dhe përmbajtja e elementeve të aliazhit mund të ndryshojnë brenda një gamë të madhe. Me procese të ndryshme të trajtimit të nxehtësisë, struktura dhe vetitë e aliazhit të çelikut mund të rregullohen brenda një diapazoni relativisht të madh për të marrë veti më të mira mekanike gjithëpërfshirëse dhe për të përmbushur kërkesat e kushteve të ndryshme të punës. Hulumtimet dhe praktika kanë treguar se çeliku i aliazhuar është i përshtatshëm si një shtresë mulliri për makinat e mëdha vetë-bluarëse dhe makinat gjysmë-vetë bluarëse, siç tregohet në tabelë:

Jeta relative e rreshtimit të aliazhit të përdorur në AG Mill
Llojet e aliazhit të çelikut Ball Media Diameter 11.0m AG Mill
Shell me diametër 8.2m
Astar AG Mill
Shell me diametër 8.2m
Astar AG Mill
Shell me diametër 8.2m
Astar AG Mill
End me diametër 9.8m
Diametri 14.4m Astar AG Mill
End me diametër 9.8m
Çeliku austenitik 12%Mn 0,64 / / / / /
Pearlite 0,8%C aliazh Cr-Mo 0.7 / 0.46 0.48 / 0.54
Martensit 0,4%C aliazh Cr-Mo 0.77 0.63 0.67 / 0.73 0,81
Martensite 1,0% C aliazh Cr-Mo 0,85 / / / / 0,94
Martensit 2%Cr-4%Ni aliazh hekuri 0,83 0.67 / / / /
Martensit 8%Cr-4%Ni aliazh hekuri / 0,79 / / / /
Gize krom-molibden 1.0 1.0 1.0 1.0 1.0 1.0

Mund të shihet se pllaka e rreshtimit të çelikut me aliazh martenzitik Cr-Mo ka një efekt të mirë përdorimi në makinën vetë-bluarëse, e ndjekur nga pllaka e rreshtimit të çelikut me aliazh Cr-Mo me pearlit. Veshja prej çeliku me aliazh Pearlite Cr-Mo është përdorur gjerësisht në mullinj gjysmë automatikë. Megjithëse rezistenca e tij ndaj konsumit është pak më e keqe se çeliku martensitik i aliazhit Cr-Mo, qëndrueshmëria e tij ndaj ndikimit është më e lartë se çeliku martensitik i aliazhit Cr-Mo, kështu që është i përshtatshëm për makina të mëdha gjysmë-frezuese me ndikim relativisht të madh.

Llojet AG/SAG Mulliri Liners

Sipas zonës së përdorimit, ajo mund të ndahet në:

 • Lifting Liner
 • Fund Liner
 • Shell Liner
0207
0208
0209
0206

 • I mëparshëm:
 • Tjetër:

 • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni atë