1 mesazh i ri

Asambleja e rotorit

Përshkrim i shkurtër:

Rrota dhe rrota e rrotullës së rripit, boshti kryesor, boshti i çuditshëm, kushinetat, nofulla lëvizëse, montimi i nofullës dhe pjesë të tjera prej çeliku dhe hekuri të derdhur janë të gjitha pjesë këmbimi të rëndësishme për makinën polic nofulla.
Përdoret gjerësisht në industrinë e minierave, industrinë metalurgjike, industrinë e ndërtimit, industrinë kimike dhe industrinë e silikateve për grimcimin e mineraleve dhe shkëmbinjve të fortë dhe të mesëm, të tilla si mineral hekuri, gur gëlqeror, xeheror bakri, gur ranor etj.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Rrota e rrotullës së rripit dhe volant , boshti kryesor, boshti i çuditshëm të bluarjes, kushinetat të bluarjes, Nofulla lëkundësetë bluarjes, montimi i nofullës dhe pjesët e tjera të çelikut dhe hekurit të derdhur janë të gjitha pjesë këmbimi të rëndësishme për makinën polic nofulla.

Përdoret gjerësisht në industrinë e minierave, industrinë metalurgjike, industrinë e ndërtimit, industrinë kimike dhe industrinë e silikateve për grimcimin e mineraleve dhe shkëmbinjve të fortë dhe të mesëm, të tilla si mineral hekuri, gur gëlqeror, xeheror bakri, gur ranor etj.

MBËSHTETJA E MARKAVE KRYESORE:

Metso, Sandvik, Barmac, SVEDALA, Omnicone, EXTEC, Maxtrak, Keestrack, Symons, Hazemag, Cedarapids, Telsmith, McCloskey, Trio, Powerscreen, Kleemann, Terex, Pegson, Kue Ken, Parker, Shanbao, SBM, Zenith, MININGY, dhe markave të tjera të famshme.

 

MBËSHTETJA KRYESORE MODELET:

Metso C63 C80C96 C105 C106 C110C125C200C140C145 C160 C200 C3054 LT105 LT106 LT110 LT125

Sandvik JM806 JM907 JM1108 (CJ411) JM1206 JM1208 (CJ412) JM1211 (CJ612) JM1312 (CJ613) JM1511 (CJ615) JM11 JM1208 (CJ412)

Terex Pegson Metrotrak 900X600, Premietrak 1165/XA400/XR400, Premietrak1180 Powerscreen XA400S/XR400S. Parker Rocksledger 900X600, Rocksledger 1100X650, Rocksledger 1100X800, Rocksledger 1300X1050

Terex Jaques JW40, JW42, JW55, 5445ST, 6050ST, 5048H, 6048H, 4236H, 3624H Finlay J-1160, J1175, C1540

Shanbao, SBM, Shanghai Zenith, Henan Liming, Shuangquan, Shenyang, ViPeak, Yifan, PE400x600, PE150x7750, PE250x1000, PE250X1200X1000, PE250x11550, PE500X900, PE750x1060, PE900X1200, PE1200X1500.

PEW250X1000,PEW250X1200, PEW400X600 PEW760X1100, PEW860X1100, PEW1100X1200. CJ2031 CJ2440 CJ3040 CJ3343 CJ3749 CJ4255 CJ4763 CJ5971 CJ7183


  • I mëparshëm:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni atë